Düşük Kaşlarınız Kaş Kaldırma ile Eski Haline Dönsün

Kaşlar genellikle dış etkenlere ve yaşın ilerlemesine bağlı olarak düşmektedir. Düşen kaşların tekrar eski yerine gelmesi için kaş kaldırma işlemi uygulanmaktadır. Bu işlem sonrasında kaşlar tıpkı ilk zamanlarındaki gibi görünmektedir.

Kaş Kaldırma İşlemi Nedir? Neden Sarkar?

Kaş kaldırma ameliyatının en temel nedenlerinde biri kaşların düşük ya da sarkın olmasıdır. Kaşlar genetik faktörler, yaşın ilerlemesi ve dış etkenlere bağlı olarak sarkabilmektedir. Sarkan ve düşen kaşların eski haline getirilmesi için kaş kaldırma işlemi uygulanmaktadır.

Kaş Kaldırma Kimlere Yapılır?

Bu işlem adından da anlaşıldığı gibi kaşı sarkan ya da düşen kişilere uygulanmaktadır. Kaşlarının düşük ya da sarkık olmasından şikayetçi olan kişiler, kaş kaldırma işlemi ile bu şikayetlerine bir çözüm bulabilmektedir. Oldukça kolaydır ve kaşlar kısa süre içerisinde iyi bir görünüme kavuşmaktadır.

Kaş Kaldırma Nedir? Kaş Kaldırma Yöntemleri Nelerdir?

Bu işlemin amacı düşen ve sarkan kaşların düzeltilmesidir. Genel olarak bakıldığı zaman cerrahi olan ve cerrahi olmayan iki türlü kaş kaldırma işlemi bulunmaktadır. Sizin için en sağlıklı yönteme hekiminiz karar verecektir.

Ameliyatsız Kaş Kaldırma Teknikleri

Ameliyatsız şekilde yapılan teknikler, kaşın düşüklüğüne ve sarkıklığına göre değişiklik göstermektedir. Ameliyatsız şekilde yapılan kaş kaldırma işlemleri botoks, ipek kaş, dolgu, fraksiyonel radyo frekansı ve fokus ultrason yöntemleri ile yapılmaktadır. Bu yöntemler ameliyatsız kaşa kaldırma yöntemleridir.

Badem Göz Estetiği Nedir?

Günümüzün en popüler göz şekillerinden biri olan badem gözler, oldukça fazla talep görmektedir. Ayrıca badem göz estetiği yapımının kolay ve kısa olması da daha fazla talep almasını sağlamaktadır. İşlem sonrasında gözler tıpkı bir badem şeklini almaktadır.

En iyi Badem Göz Estetiği Teknikleri Nelerdir?

Badem göz ameliyatının farklı teknikleri bulunmaktadır. Bu işlem ip askılamayla, temporal kesikle ya da göz kenarlarına açılan ufak kesikler ile yapılmaktadır. Kişiler için en uygun olan badem göz estetiği tekniğine doktorlar karar vermektedir. Bu şekilde sağlıklı bir işlem gerçekleşmektedir.

Ameliyat Öncesi Neler Yapılmalı?

İşlem öncesinde bazı dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır. İlk olarak kişilerin uygulanacak anesteziye göre ameliyata tok ya da 8 saat öncesinden aç gelmelidir. Eğer badem göz estetiği lokal anestezi ile yapılacaksa hastalar işleme tok olarak gelebilmektedir. Ancak işlem genel anestezi altında yapılacaksa kişilerin işlemden 8 saat önce aç olması gerekir.

Çene (Jawline) Dolgu Nedir?

Çene hattının düzeltilmesi ve daha şekilli bir hale getirilmesi için çene dolgusu kullanılmaktadır. Çene dolgusu, jawline dolgu olarak da bilinmektedir. Bu işlemin amacı, çene hatlarının daha belirgin ve yüzün daha çerçeveli durmasını sağlamaktır.

Çene Dolgusu Nasıl Uygulanır?

İşlem öncesinde ilk olarak kişilere lokal anestezik krem uygulanır. İşlemin yapılacağı bölgeye bu krem sürülür. Ardından jawline dolgu için seçilen dolgu, bir iğne yardımı ile cilt altına enjekte edilir. Bu şekilde çenenin şekillenmesi sağlanır.

Neden Çene Dolgusu Yapılır?

Adından da anlaşıldığı gibi çenenin daha dolgun ve daha şekilli bir duruşa sahip olması için çene dolgusu yapılmaktadır. Ayrıca bu işlem ile gıdı bölgesi düzelir ve kişilerin sarkmaları azalır.

Jawline Çene Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Çene dolgusu kişilere birçok avantaj sağlamaktadır. Kişiler en çok çenelerini şekillendirmek için bu işleme başvurmaktadır. Bunun yanı sıra jawline dolgu ile çene şekillendirmesi yapıldığı için yüz şekilde değişmektedir. Çene ucu daha belirgin bir hale geldiği için yüz daha uzun ve daha estetik görünmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.