Gergin Bir Karın Bölgesi İçin Karın Germe Ameliyatı

Karın bölgesi yağ tutan ve esnek bir deriye sahip olan bölgelerdendir. Bu nedenle kilo alınıp verildiğinde ya da doğum sonrasında esneyen deri sarkacaktır. Tamda bu noktada karın germe ameliyatı ile bu sarkmalarınızı aldırabilir ve daha gergin bir karın bölgesine sahip olabilirsiniz. 

Karın Germe Ameliyatı (Abdominoplasty) Nedir?

Önceki açıklamamızda da dediğimiz gibi karın bölgesi yağ birikimi için oldukça müsait bir bölgedir. Bu bölgedeki derininde esnek olmasıyla karın bölgesindeki deri sarkmalarının görülmesi oldukça doğal bir durumdur. Bu gibi bir durumda karın germe ameliyatı ile istenmeyen fazlalık deriler alınabilmektedir. 

İşlem sonrasında gergin bir karın bölgesi elde etmek için belirli bir süre beklemeniz gerekmektedir. 

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır? Kimlere Uygulanır?

Bu işlem, hastaların herhangi bir acı hissetmemesi için genel anestezi altında yapılmaktadır. Genel anestezi uygulandıktan sonra küçük bir işlem ile karın bölgenizdeki fazlalık deri alınacaktır. Yapılan karın germe ameliyatı sonrasında sarkan derilerinizde ve fazlalık yağlarınızdan kurtulmuş olarak yeni bir hayata başlayabilirsiniz. 

Karın germe işlemi, karın bölgesinde sarma ve fazla yağları olan herkes için uygun bir cerrahi operasyondur. 

Karın Germe Ameliyatı İyileşme Süreci

Karın germe operasyonu sonrasında 2 – 4 hafta bir iyileşme süreciniz olacaktır. İşlem sonrasında 1 gece hastanede doktor gözetiminde kalmanız gerekebilir. Evinize çıktıktan sonra hekiminiz size belirli ilaçlar verecektir ve dikkat etmeniz gerekenler ile ilgili sizleri bilgilendirecektir. Bu şekilde sağlığınızı koruyarak iyi bir ameliyat süreci geçirebilirsiniz. 

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın germe ameliyatınız için net bir fiyat bilgisi arıyorsanız belirlemeniz gereken bazı durumlar vardır. İlk olarak karın germe ameliyatı fiyatları için hekim seçiminiz oldukça önemlidir. Hekimlere göre fiyatlar değişmektedir. 

Bunun yanı sıra ameliyatınızın nasıl olacağı da önemlidir. Ameliyat sırasında uygulanacak yöntemlere göre karın germe ameliyatı fiyatları değişiklik gösterecektir. Herkesin karın germe ameliyatı aynı şekilde ilerlememektedir. 

Bu etkenlerin yanı sıra hizmet almak istediğiniz sağlık kurumunun fiyatlandırma politikasına göre de karın germe ameliyatı fiyatları değişmektedir. Net bir fiyat bilgisi için bu noktalara dikkat etmeniz gerekir. 

Bişektomi Nedir?

Yanak bölgesine uygulanan bu işlem, bu bölgedeki fazlalık yağların alınması ile gerçekleşen bir işlemdir. Gerçekleşen bişektomi ameliyatı sonrasında fazlalık yağlar alındığı için yüz hatları daha belirgin bir hale gelmektedir. Oldukça kısa sürede yapılan bu işlem sonrasında yüz hatlarınızın daha belirgin hale geldiğini görebilirsiniz. 

Bişektomi Ameliyatı Nasıl Yapılır?

İşlem için bir hekime başvurduğunuzda ilk olarak yanak bölgenizdeki fazlalık olan yağlar belirlenecektir. Ardından bişektomi yapılmak için sizlere lokal anestezi uygulanacaktır. Yanak içerinizde açılan kesiklerden belirlenen yağlar alınacaktır. Yağlar alındıktan sonra gölgelenen yüz hatlarınız daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacaktır. 

Kimler Bişektomi Yaptırabilir?

Bişektomi işlemi sanılanın aksine oldukça kolay ve basit bir işlemdir. Bu nedenle 25 yaşını geçmiş olan herkes bişektomi yaptırabilmektedir. Eğer yanak bölgenizdeki fazlalık yağların hatlarınızı gölgelemesinden şikayetçiyseniz, bişektomi işlemini kullanabilirsiniz. 

İşlem sonrasında kalıcı bir çözüm elde edebilirsiniz. Ancak tekrardan kilo almamaya dikkat etmelisiniz. 

Bişektomi Operasyonu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bişektomi yaptırmak istiyorsanız, bir hekimden yardım alarak istediklerinizin şekillenmesini sağlamalısınız. Hekiminiz bişektomi için sizlere istediğiniz yüz şekli hakkında düşüncelerinizi soracaktır. Düşünceleriniz dikkate alınarak alınacak olan yağ oranı belirlenecektir. Eğer ameliyat açısından bir korkunuz var ise lokal anestezi uygulanacağı için herhangi bir acı hissetmeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Bu şekilde sağlıklı bir işlem süreci geçirebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.