Galata’da Gastronomi ve Manzaranın Buluştuğu Nokta: Perri Karaköy

Tarihi Galata’nın kalbinde konumlanan Perri, sadece lezzetleriyle değil, ambiyansı ve manzarasıyla da fark yaratıyor. Akdeniz ve Asya mutfaklarının en seçkin lezzetlerini kendine has kokteyllerle buluşturan Perri, "Günün her saatinde lezzet" mottosuyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

Perri’de her anınız özel. Güneşin doğuşunu veya batışını izlerken, deneyimli barmenlerimizin hazırladığı taptaze kokteyllerin tadını çıkarabilirsiniz. Menümüzde, Asya Mutfağı'ndan Miso Çorbası ve Akdeniz’in vazgeçilmezi Minostrone Çorbası ile başlayabilir, soğuk başlangıçlardan Sırlı Somon, Narenciye Deniz Levreği veya Somon Tartar gibi şık seçeneklerimizi tercih edebilirsiniz. Sıcak başlangıçlar arasında ise Edamame, Kızarmış Karides Lokmaları ve Sebze Tempura gibi lezzetler damak zevkinize hitap ediyor.

Sağlıklı ve ferahlatıcı salatalarımız arasında Taze Meyveli Yaz Salatası, Karidesli Sezar Salatası ve Roka Salatası öne çıkıyor. Sushi bölümümüzde Avokado Maki Roll, Karışık Sebze Roll ve Kızarmış Jumbo Karidesli Roll ile Japon mutfağının en özel tatlarını deneyimleyebilirsiniz. Ana yemeklerde ise Teriyaki Soslu Somon, Yer Fıstıklı Karamelli Piliç Göğüs ve Dana Bonfile gibi lezzetler sunuyoruz. Tatlılarımız Karamel Bar, Crem Brulee, Tiramisu ve Exotic Meyve Tabağı ile yemek deneyiminizi tatlı bir sona ulaştırıyoruz.

Özel etkinlikler ve kutlamalar için Perri, Galata'nın eşsiz manzarası eşliğinde unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlıyor. Rezervasyon ve detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Adres: Arap Camii Mah, Bankalar Cad. No:21 34421 Beyoğlu/İstanbul (The Galata Istanbul Hotel)

Telefon: 0212 317 34 00

Web: www.perrikarakoy.com

Instagram: @perrikarakoy

Perri Karaköy’de gastronomi ve manzara ile dolu bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.